↓↓↓ Video ↓↓↓

Бош муабет : Порно или Крипто ...

Воспроизведение вашего видео начнется через 40

↓↓↓ Video ↓↓↓

0 Просмотры

twitter @Gusterov_ www.facebook.com/groups/cryptorevolucija/ Сите видеа ќе бидат на македонски јазик. Како што ветив, ќе се обидам да го презентирам м...

Дата загрузки:2021-09-02T13:10:14+0000

↓↓↓ Video ↓↓↓

Издатель
twitter @Gusterov_
www.facebook.com/groups/cryptorevolucija/

Сите видеа ќе бидат на македонски јазик.
Како што ветив, ќе се обидам да го презентирам моето целокупно мое знаење за Критпо Маркетот по шест-годишното искуство во Крипто Светот.

Коментари нема да бидат дозволени, исклучиво со цел да бидете заштитени од разни ефтини преваранти, самонаречени експерти и бедни хакери, коишто ќе се обидуваат да продаваат лажни информации.
Нема логичка основа да читате коментари кога живеете во Македонија, земјата во која секој момент се раѓаат и шират дезинформации.

Јас, ниту продавам, ниту купувам Крипто.
Најважно е да купувате само од лиценцирани крипто берзи и исто толку важно е да не да купувате крипто со пари кои ќе, или може да ви требаат во наредните месеци.
Влоговите се минимум на четири години.
И да, не е крај на светот. Криптото може да се руши и се рушело назад низ годините до неверојатни 90%. $$$
Категория
Эротика
Комментарии выключены